ΕΣΠΑ

Διαδικασία Κράτησης

Η διαδικασία κράτησης είναι απλή –επιλέξετε το είδος του ταξιδιού σας, για έναν συγκεκριμένο προορισμό και ημερομηνία, μετά ελέγξτε την τιμή για το επιλεγμένο θέρετρο και συμπληρώσετε την μικρή διαδικασία κράτησης η οποία ζητά την αναγκαία πληροφόρηση για να μας επιτρέψει να πιστοποιήσουμε τις ρυθμίσεις της μεταφοράς σας με ταξί.

2. Οταν επιβεβαιωθεί η κράτηση, θα σας αποσταλεί ένα κουπόνι κράτησης με όλες τις πληροφορίες της κράτησης λεπτομερώς, μαζί με τις οδηγίες άφιξης και το κινητό του οδηγού. Βεβαιωθείτε ότι το έχετε μαζί σας όταν ταξιδεύετε.

Τί πρέπει να θυμάστε πριν ταξιδέψετε με το kefaloniataxi.gr

1. Βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες της πτήσης είναι σωστές για λόγους παρακολούθησης της πτήσης εφ’ όσον θα ελέγξουμε την άφιξη της πτήσης σας βάση της πληροφορίας που εισάγατε.

2. Βεβαιωθείτε ότι η ηλεκτρονική σας διεύθυνση είναι σωστή γιατί σας αποστέλλουμε την επιβεβαίωση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  και την απόδειξη πληρωμής στην ηλεκτρονική διεύθυνση  που εισάγατε στην αίτηση κράτησης.


3. Παρακαλούμε προσθέστε ένα ισχύων κινητό τηλέφωνο – αν και δεν είναι υποχρεωτικό, συνιστάται να συμπεριλάβετε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου στην αίτηση κράτησης. Σε περίπτωση μεγάλων καθυστερήσεων, λανθασμένων πληροφοριών άφιξης κλπ., θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε αυτό τον αριθμό για να ρυθμίσουμε την παραλαβή σας.

4. Παρακαλούμε να είστε ρεαλιστές σχετικά με τον αριθμό των αποσκευών που μπορούν να χωρέσουν σε ένα ταξί κανονικού μεγέθους.


5. Οταν ολοκληρώσετε την κράτησή σας, θα λάβετε μία άμεση επιβεβαίωση του ηλεκτρονικού μηνύματος και της απόδειξης πληρωμής. Παρακαλούμε όπως ελέγξετε την επιβεβαίωση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εκτυπώσετε σημαντικές πληροφορίες τις οποίες πρέπει να έχετε μαζί σας όταν ταξιδεύετε.


Είμαστε περήφανοι γιατί είμαστε μία εταιρία φιλική προς τους πελάτες και η προτεραιότητά μας είναι να κάνουμε την μεταφορά σας με ταξί μία εμπειρία ανευ προβλημάτων. Επομένως, μην καθυστερείτε, κάνετε την κράτησή της μεταφοράς σας με ταξί  με  εμάς  και αφήστε την εταιρία μας
kefaloniataxi.gr να σας μεταφέρει με άνεση.