ΕΣΠΑ

Πληροφορίες Πολιτικής Απορρήτου του kefaloniataxi.gr

Στο  Kefaloniataxi.gr  εμείς προσπαθούμε να προστατεύσουμε το απόρρητο των πληροφοριών σας  και να αναλάβουμε την υπευθυνότητα σχετικά με την ασφάλεια των προσωπικών πληροφοριών των πελατών μας πολύ σοβαρά.  Παρακαλούμε διαβάστε τα ακόλουθα για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την  πολιτική του απορρήτου. Η ιστοσελίδα Kefaloniataxi.gr web απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών.

Τι πληροφορίες θέλουμε και πώς τις χρησιμοποιούμε;

Το Kefaloniataxi.gr ζητά τις προσωπικές πληροφορίες σας όταν κάνετε κράτηση για ένα ταξί ή μίνι λεωφορείο  στην Κεφαλονιά. Το Kefaloniataxi.gr κρατά το όνομα του ατόμου που κάνει την κράτηση , την διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, την ηλεκτρονική διεύθυνση, τις λεπτομέρειες πτήσης, το θέρετρο προορισμού, την θέση  που θα σας αφήσει και τον λογαριασμό της πιστωτικής σας κάρτας η οποία χρησιμοποιείται για να αγοράσετε το ταξίδι σας. Δεν θα κρατήσουμε τις πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας εφ’ όσον πληρώνετε μέσω μίας ασφαλής τραπεζικής πλατφόρμας και δεν έχουμε πρόσβαση στις λεπτομέρειες της πιστωτικής σας κάρτας. Διαθέτουμε SSL και άλλες διαδικασίες ασφάλειας για να επιβεβαιώσουμε ότι οι πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτα είναι ασφαλείς.
Ολες αυτές οι πληροφορίες αντιπαραβάλλονται για διαφορετικούς λόγους. Φυσικά  χρειαζόμαστε  επιβεβαίωση των λεπτομερειών των διακοπών σας για να επιβεβαιωθεί ότι το Ταξί και το μινι λεωφορείο στην Κεφαλονιά περιμένει την σωστή πτήση και γνωρίζει σε ποιό ξενοδοχείο θα σας πάει. Το τηλέφωνο και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση είναι απαραίτητα για να σας αποστείλουμε την επιβεβαίωση της κράτησής σας και για να επικοινωνήσουμε με εσάς σε περίπτωση αλλαγών πριν της αναχώρησής σας. Χρειαζόμαστε την διεύθυνσή σας για να προχωρήσουμε την διαδικασία με την συναλλαγή ης πιστωτικής σας κάρτας ως απόδειξη αυθεντικότητας , βοηθώντας έτσι την αποτροπή οποιασδήποτε πιθανής δόλιας δραστηριότητας.


Με ποιόν μοιράζεστε την πληροφόρησή σας;

Το Kefaloniataxi.gr συγκεντρώνει τις πληροφορίες σας μόνο για την κράτησή σας και δεν τις μοιράζεται, πουλά, εμπορεύεται ή δανείζει τις προσωπικές σας πληροφορίες σε οποιονδήποτε.

Επίσης, το Kefaloniataxi.gr θα μοιραστεί μόνο τις απαραίτητες προσωπικές πληροφορίες με τους εγκεκριμένους παροχείς των ταξί και μινι λεωφορείων της Κεφαλονιάς για να ολοκληρώσει μία συναλλαγή την οποία εσείς ζητήσατε συγκεκριμένα


Αλλες ιστοσελίδες (Τρίτο Μέρος)

Υπάρχουν πολλές ηλεκτρονικές τοποθεσίες στο Kefaloniataxi.gr όπου μπορείτε να συνδεθείτε σε άλλες ιστοσελίδες. Οταν επιλέξετε μία άλλη ιστοσελίδα, το απόρρητο του Kefaloniataxi.gr δεν εφαρμόζεται πλέον.  Προτείνουμε να δείτε τις δηλώσεις απορρήτου για όλες τις ιστοσελίδες σχετικά με όλες τις ιστοσελίδες τρίτων μερών για να καταλάβετε τις δικές τους πολιτικές  για συλλογή και αποκάλυψη των πληροφοριών σας.


Ασφάλεια και Προστασία Δεδομένων

Επιπρόσθετα, ακολουθούμε αυστηρές διαδικασίες ασφάλειας στην συγκέντρωση και αποκάλυψη πληροφοριών τις οποίες μας έχετε δώσει, προς αποφυγή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης. Οι διαδικασίες ασφάλειάς μας σημαίνουν ότι μπορεί να σας ζητήσουμε περιοδικά απόδειξη ταυτότητας πριν μπορέσουμε να αποκαλύψουμε ευαίσθητη πληροφόρηση σε εσάς.


Η συγκατάθεσή σας

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα  Kefaloniataxi.gr, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την συλλογή και χρήση αυτής της πληροφόρησης από το Kefaloniataxi.gr όπως προαναφέρθει. Αν αποφασίσουμε να αλλάξουμε την πολιτική απορρήτου, θα σας κοινοποιήσουμε αυτές τις αλλαγές σε αυτή την σελίδα, για να είστε γνώστες για την πληροφόρηση που συλλέγουμε, πώς την χρησιμοποιούμε και υπό ποιές προϋποθέσεις την αποκαλύπτουμε.


Τεχνολογίες Δικτύου

SSL
Οταν αποστέλλετε προσωπική πληροφορία στο Kefaloniataxi.gr από το Διαδίκτυο, τα δεδομένα σας προστατεύονται από την τεχνολογία Ασφάλειας SSL για να εξασφαλιστεί η ασφαλής μετάδοση δεδομένων